Hvem er jeg

Mit navn er Gitte Linnemann Foverskov, jeg er uddannet, eksamineret og RAB godkendt Kranio Sakral Terapeut. Jeg har “overbygningen” KST 4, 5 og 6, udvidet kursus i Piskesmæld samt Voksne og børn med specielle behov.

Jeg behandler med Kranio Sakral Terapi, Bindevævs teknik/ Fascia release, Organmassage, Naturlig ansigtsløftnings teknik (A.L.T) samt Øreakupunktur.

Jeg er medlem af foreningen: Kranio Sakral og Kropsterapi Danmark.

Jeg har naturligvis tavshedspligt og alle klientdata bliver opbevaret elektronisk og efter loven.

I 1996 blev jeg uddannet Sosu-assistent.

Jeg har arbejdet på plejehjem, hospital samt som klinikassistent hos en Speciallæge. 

Der er ikke noget mystisk eller okkult ved behandlingen. Det handler om kroppens knogler, led, muskler og bindevæv og er i virkeligheden meget simpelt.

***

Hver dag hjælper jeg mennesker (voksne, babyer og børn) med smerter og andre problemer i deres krop. Du kan finde beskrivelse af de forskellige behandlinger under fanebladet øverst på siden.

Min uddannelse har jeg taget på SRI instituttet, hos Lisbeth Reinholdt og på Fulcrum institute. Kurser i øreakupunktur har jeg taget hos Dig i Centrum.

Jeg har gennem 23 år som Sosu-assistent arbejdet med mennesker, både på plejehjem og hospital. De sidste 14 år af mit arbejdsliv som ikke selvstændig, arbejdede jeg ved en privat praksiserende speciallæge.

Kontakt mig gerne for en uforpligtigende samtale.
Kontakt mig på telefon 61 72 02 88 eller sikker E-mail
Book en tid online