Behandlinger

Her på siden finder du en kort beskrivelse af de behandlinger jeg tilbyder.
Det er individuelt hvor mange behandlinger der skal til.
De fleste mærker bedring efter første behandling men du kan ikke forvente et quickfix i min klinik. Hvis du har gået med dine skavanker i mange år kan du desværre ikke forvente at de “blæses væk” efter en time på min briks.
Efter endt behandling kommer flere af mine klienter dog alligevel nogle gange om året, simpelthen fordi de kan mærke at det gør noget godt for kroppen. Så måske skal der skrives “afhængighed” på som en bivirkning til behandlingen.
Kranio Sakral Terapi
Kranio Sakral Terapi, udspringer af Osteopati og er en helt igennem fantastisk og meget nænsom måde at hjælpe kroppen og nervesystemet til at få det bedre.
Med meget blide tryk, som vægten af et stykke A4 papir (4-5 gr.) hjælper jeg kroppen med at korrigere. 
Jeg mærker efter ubalancer og spændinger i  kroppen og hjælper den med at korrigere, der er ingen form for manipulation, hårde tryk eller vrid. 
Vores fantastisk intelligente krop kan faktisk selv, jeg viser bare vej.
Der er intet mystisk eller okkult ved behandlingen, det handler om knogler, muskler og bindevæv og er i virkeligheden meget simpelt. 
Jeg starter med en kort samtale hvor du fortæller mig hvad dit problem er, om evt. tidligere operationer, medicin, sygdom og lign. 
Behandlingen starter oftes stående eller siddende for herefter at fortsætte behandlingen liggende på briksen.
Det er en god ide at have løst siddende tøj på og gerne en undertrøje eller stropbluse. Ind imellem skal jeg arbejde direkte på huden og alt efter hvad bluse du har på må den tages af eller løftes op. 
Under behandlingen er det helt normalt at falde hen i en let, søvnlignende tilstand. 
 
Efterfølgende arbejder kroppen videre med det som er sat i gang i 3-5 dage (nogle gange op til 1 uge)
Du kan risikere at den lidelse du kommer med blusser op, og synes forværret, som eksempelvis hovedpine eller migræne, men det er blot tegn på at jeg har haft fat i det rigtige og at det derfor er ved at forlade systemet.
 
Det et vigtigt at du drikker masser af vand efter behandlingen. 
 
 
Baby behandling. 
Babyer er meget sensitive og reagerer hurtigt på den blide behandling.
Kolik, sutteproblemer/ammeproblemer, søvnproblemer, maveproblemer, skævt kranie/fladt baghoved, favorit side pga ubalancer i kroppen, problemer i nakke eller kraveben, reflux (gylpebørn)….ect.
 
En fødsel er en hård oplevelse, og alle babyer vil have gavn af en behandling hvor kroppen får hjælp til at blive afspændt og få fjernet evt. ubalancer.
Hvis barnet har en favoritside, er der ofte fordi at der er ubehag ved at se til den anden side, og så er det meget lettere at behandle inden at kraniet bliver skævt.
Behandlingen er super rolig og blid, uden hårde tryk eller vrid og helt på dit barns præmisser. 
 
Børne behandling. 
Små børn små problemer….større børn…..
Hovedpine, nakkespændinger, teck neck (mobil syndrom), koncentrations besvær, problemer ved og efter bøjle på tænder, hjernerystelse, uro, talevanskeligheder, søvnbesvær, sports og andre skader.
Børn skal i dag være små voksne og allerede i børnehaven bliver de stillet overfor krav i hverdagen. Der er ikke noget at sige til at vores små poder kan vise tegn på stress allerede inden de når at starte i skole.
Skolebørn med lange skoledage, computer og IPhone kan have masser af spændinger som kan give udslag som ondt i nakken og hovedpine.
1-3 behandlinger er ofte nok.
 
Bindevævsteknik/ Fascia Release
Er en behandling, hvor bindevæv og muskler afspændes med blide og dybt virkende teknikker.
Ryg, nakke, skulder problemer, iskiasnerve, hofte, bækken, knæ, fødder, kæbe og problemer ved/med arvæv eller stramt bindevæv.
Bindevævsteknik står sjældent som en behandling alene, men jeg bruger den ofte i forbindelse med KST og Organmassage.
 

Organmassage

Er en blid form for behandling af kroppens organer – lunger, hjerte, spiserør/mavesæk, tyk- og tyndtarm, galdeblære, lever, nyrer, blære,  osv.

Hvis der er ubalance i organerne,  kan det være forklaringen på sure opstød (reflux), mavebrok,  forstoppelse, diarré, problemer i tynd- eller tyktarm, nyreproblemer, ufrivillig barnløshed og overvægt.

Kroppen kan få hjælp til at reparere sig selv, hvis blot “reparationscellerne” kan nå frem, d.v.s. at blodcirkulationen er god nok. Organet kommer til at bevæge sig optimalt og få den normale funktion igen.

Jeg kan ofte behandle enkelte problemer, som f.eks.  forstoppelse  med 1-3 behandlinger.

Hvis du ønsker en fuld organmassage hvor alle kroppens organer afbalanceres skal du regne med 3-4 behandlinger.

Alternative lifting teknik A.L.T 

Er en ret fantastisk behandling som deler sig over 6 behandlinger, hvor alle ansigtets muskler afspændes. Når man afspænder musklerne i ansigtet, afhjælpes bl.a spændingshovedpine, kæbespændinger, problemer hvis du gentagne gange bider dig i kinden, bihuleproblemer, stress…… når alle ansigtets muskler bliver afspændt, får det dig til at se yngre og mere frisk ud. Sangere kan have glæde af denne behandling fordi der også arbejdes på halsmusklerne, strube og stemme.