Her på siden finder du en kort beskrivelse af de behandlinger jeg tilbyder.
Kranio Sakral Terapi
Kranio Sakral Terapi, udspringer af Osteopatien og er en helt igennem fantastisk og meget nænsom måde at hjælpe kroppen og nervesystemet til at få det bedre.
Med meget blide tryk, som vægten af et stykke A4 papir (4 gr.) hjælper jeg kroppen med at korrigere. Er en kranienerve f.eks. afklemt kan det give ubalancer i kroppen.
Vores fantastisk intelligente krop kan faktisk selv, jeg viser bare vej.
Jeg mærker efter ubalancer og spændinger i knoglerne, og hjælper kroppen med at korrigere, der er ingen form for manipulation, hårde tryk eller vrid. 
 
Der er intet mystisk eller okkult ved behandlingen, det handler om knogler, muskler og bindevæv og er i virkeligheden meget simpelt. 
Jeg starter med at se efter din kropsholdning og mærke kroppen igennem. Ofte starter du stående eller siddende for herefter at fortsætte behandlingen liggende på briksen.
Det er en god ide at have løst siddende tøj på og gerne en undertrøje eller stropbluse. Ind imellem skal jeg arbejde direkte på huden og alt efter hvad bluse du har på må den tages af eller løftes op. 
Jeg oplever ofte, at klienten falder hen i en let, søvnlignende tilstand under behandlingen.
 
Efterfølgende er det normalt at behandlingen arbejder i systemet i nogle dage.
Du kan risikere at den lidelse du kommer med blusser op, og synes forværret, som eksempelvis hovedpine eller migræne, men det er blot tegn på at jeg har haft fat i det rigtige og at det derfor er ved at forlade systemet.
 
Det er vigtigt at du drikker masser af vand efter behandlingen.
Der er stor forskel på hvor mange behandlingerne der skal til, men en god rettesnor er, at skavanker som er bygget op over længere tid, slipper man sjældent af med på en time på min briks, og det tager som oftest flere behandlinger at nå igennem lagene og ind til sagens kerne.
 
Baby behandling. 
Babyer er meget sensitive og reagerer hurtigt på den blide behandling.
Kolik, sutteproblemer/ammeproblemer, søvnproblemer, maveproblemer, skævt kranie/fladt baghoved, favorit side pga problemer i nakke eller kraveben, reflux (gylpebørn)….ect.
Jo før jo bedre…..en fødsel er en hård oplevelse for en baby, og alle babyer vil have gavn af en behandling hvor kroppen får hjælp til at blive afspændt og få fjernet evt. ubalancer.
Hvis barnet har en favoritside, er der ofte fordi at der er ubehag ved at se til den anden side, og så er det bedre at få behandlet inden at kraniet bliver skævt.
Behandlingen er super rolig og blid, uden vrid og helt på din babys præmisser. 
Det kan være svært at finde overskud lige efter fødslen til at komme afsted til behandling, og har du svært ved at komme til klinikken, laver jeg gerne en puslebordsbehandling i eget hjem hvor der er trygt både for dit barn og dig. 
 
Hvis der er mere end 5 km. tillægges kørselstillæg. 
Jeg kommer også gerne ud til mødregrupper. 
Ring eller skriv til mig, så finder vi sammen en løsning. 
 
Børne behandling. 
Børns sensitive system reagerer som oftest hurtigt og effektivt på behandlingen.
Hovedpine, nakkespændinger, teck neck (mobil syndrom), koncentrations besvær, problemer ved og efter bøjle på tænder, hjernerystelse, uro, talevanskeligheder, søvnbesvær, sports og andre skader…..ect.
Børn skal i dag være små voksne og allerede i børnehaven bliver de stillet overfor krav i hverdagen. Der er ikke noget at sige til at vores små poder kan vise tegn på stress allerede inden de når at starte i skole.
Skolebørn med lange skoledage, computer og IPhone kan have masser af spændinger som kan give udslag i mistrivsel.
Hvis dit barn mistrives, kan et par behandlinger være hjælpen til at komme på rette kurs igen.
 
Bindevævsteknik/ Fascia Release
Er en behandling, hvor bindevæv og muskler afspændes med blide og dybt virkende teknikker.
Ryg, nakke, skulder problemer, iskiasnerve, hofte, bækken, knæ, fødder, kæbe og problemer ved/med arvæv eller stramt bindevæv.
Bindevævsteknik står sjældent som en behandling alene, men tages med i KST og Organmassage behandlingen eller omvendt. 
 

Organmassage

Er en blid form for behandling af kroppens organer – lunger, hjerte, spiserør/mavesæk, tyk- og tyndtarm, galdeblære, lever, nyrer, blære,  osv.

Hvis der er ubalance i organerne,  kan det være forklaringen på sure opstød (reflux), mavebrok, mavesår,, forstoppelse, diarré, betændelse i tynd- eller tyktarm, som kan føre til f.eks. Morbus Chron eller Colitis ulcerosa, nyreproblemer, ufrivillig barnløshed og overvægt.

Kroppen kan reparere sig selv, hvis blot “reparationscellerne” kan nå frem, d.v.s. at blodcirkulationen er god nok. Organet kommer til at bevæge sig optimalt og få den normale funktion igen.

Jeg kan behandle enkelte problemer, som mavesyre, forstoppelse ect. med 1-2 behandlinger.

Hvis du ønsker en fuld organmassage hvor alle kroppens organer afbalanceres skal du regne med 3-4 behandlinger.

Alternative lifting teknik A.L.T 

Er en ret fantastisk behandling som deler sig over 6 behandlinger, hvor alle ansigtets muskler afspændes. Når man afspænder musklerne i ansigtet, afhjælpes bl.a spændingshovedpine, kæbespændinger, problemer hvis du gentagne gange bider dig i kinden, bihuleproblemer, stress…… når alle ansigtets muskler bliver afspændt, får det dig til at se yngre og mere frisk ud. Sangere kan have glæde af denne behandling fordi der også arbejdes på halsmusklerne, strube og stemme.
 
NADA
Nada øre akupunktur anvendes til eksempelvis behandling mod stress, depression, PTSD, angst, eksamens skræk, hedeture, bogstav diagnoser, abstinensbehandling.
Samt mod afhængighed, eksempelvis rygning, alkohol, medicin, sukker, overspisning….ect.
Det gode ved NADA er at du ikke behøver at fortælle mig grunden til at du vil have behandlingen, nålene sættes i de samme punkter i øret, lige meget hvad du kommer for. Nålene skal sidde i ørerne i 45 minutter, hvor du sidder stille, uden at snakke og uden at bruge din mobil, og kun lader nålene virke. 
 

Juli og august vil der IKKE være NADA cafe. Vi starter op igen mandag d. 2. september.

 
Mandage og torsdage afholdes gruppebehandling kl.17.00
Man kan møde op fra kl. 17.00 og den sidste nål bliver sat kl. 17.30 (ca.) og du behøver ikke at tilmelde dig. 
Hvis der møder mange op…..ja, så løber jeg lidt hurtigere og i når at drikke en ekstra kop NADA te, alle skal nok nå at få nåle i. 
NADA gruppebehandling koster 50,- pr. behandling. Der betales efter hver behandling, kontant eller med MobilePay.
 

NADA arbejder i fem trin:

  1. Qi: 1-5 behandlinger (impulser, blokeringer, reflekser, *krybdyrhjernen)
  2. Yang og Yin: 5-15 behandlinger (sympatikus/parasympatikus, stress, *krybdyrhjernen)
  3. Nyren: 10-20 behandlinger (jordforbindelse, vitalitet, kortisol, **limbiske system, følelser)
  4. Organerne: 15-20 behandlinger (stabilisering fysisk/psykisk, følelser, kognition, ***præfrontal, recovery)
  5. Transformation: 20 behandlinger og derover (refleksion, handling, proces, nyorientering, recovery)

Intervallerne mellem de fem trin er vejledende. Jo dybere lag problemet befinder sig i, des flere behandlinger må forventes.

NADA styrker Qi, dvs både Yin og Yang. Når der lægges så meget vægt på de Yin- styrkende kvaliteter, skyldes det, at netop underskud af Yin ligger bag stress. Der er ikke andre øreakupunkturprogrammer, som kan styrke Nyre-Yin, på samme måde som NADA

*Krybdyrhjernen styrer vores følelser og kroppens mange ubevidste funktioner og sanseindtryk som lugt,         smag, syn, hørelse og følesans.

**Limbiske system styrer vores følelsesliv og korttidshukommelse.

***Præfrontal er ansvarlig for at forme vores karakter, personlighed og følelsesregulering.

Har du lyst til at læse mere om NADA recoverymodellen kan du se her www.nadadanmark.dk.
 
Luk menu