Appetitregulering

Appetetregulering/sukkertrang ved hjælp af Øreakupunktur.

Hvis man bare kunne sætte en slankenål ville det være dejligt. Sådan er det desværre ikke. Der er ingen let vej, men øreakupunktur kan være en effektiv støtte, når vi sammen får pejlet os ind på dit behov.

NÅLENE HJÆLPER MED DET SAMME DE ER SAT I ØRET!

Nålene hjælper ved at blokerer for behovet for overspisning eller sukkertrang. 

Vægtregulering er en lang proces hvor du får permanente nåle i ørerne med ca. 2 ugers mellemrum, samtidig med at du ændre dine spisevaner. Nogle kommer med længere interval og enkelte en gang om ugen. 

Når man skal ændre spisevaner tager det lang tid for kroppen at vænne sig til det.

Det er ikke unormalt at det tager omkring 1 år at ændre en vane, som har været der  måske rigtig længe. Mange synes at nålene er en hjælp hele vejen, men du bestemmer og mærker helt selv hvor længe du har behov for behandling.

Nogle bruger øreakupunktur sideløbende med at de går hos diætist eller coach. Men du kan selvfølgelig også bruge det som en støtte til dit eget projekt.

Øreakupunktur til appetitregulering kan naturligvis også hjælpe hvis du har behov for at øge din vægt. Det er et problem som der er meget lidt fokus på, fordi det hele drukner i slankekure. Men regulering af appetit kan også være en hjælp til hvis din vægt er for lav.

Det er individuelt hvor mange behandlinger der skal  til og det er ikke til at sige på forhånd hvor mange behandlinger netop du skal have.

Nålene sidder i det ene øre i 1-2 uger og falder selv ud. Hvis der stadigvæk sider nåle som ikke selv er faldet ud efter 2 uger skal de tages fysisk ud. Det gør du ved at nulre den lidt rundt til den falder ud eller hvis det ikke virker tager du fat om det lille nålehoved med to negle og nippe den ud. Hvis du ikke bryder dig om det eller ikke kan, aftaler vi at du kommer forbi så jeg kan hjælpe dig.  

Ind imellem falder nålene ud efter få dage, det er helt i orden og et tegn på at din krop har fået nok lige nu, virkningen holder ikke op sådan bum! Tænk på at når folk kommer til akupunkturbehandling med nåle hvor de ligger ½ time med nålene i går der 1 uge før de får behandling igen.