Appetetregulering ved hjælp af Øreakupunktur.

Hvis man bare kunne sætte en slankenål ville det være dejligt. Sådan er det desværre ikke. Der er ingen let vej, men øreakupunktur kan være en effektiv støtte, når vi sammen får pejlet os ind på dit behov.

Vægtregulering er en lang proces hvor du får permanente nåle i ørerne med ca. 2 ugers mellemrum, samtidig med at du ændre dine spisevaner.

Når man skal ændre spisevaner tager det lang tid for kroppen at vænne sig til det, og det er ikke unormalt at det tager omkring 1 år at ændre en vane, som har været der  måske rigtig længe. Mange synes at nålene er en hjælp hele vejen, men du bestemmer og mærker helt selv hvor længe du har behov for behandling.

Du kan f.eks. bruge øreakupunktur sideløbende med at du går hos diætist eller coach. Men du kan selvfølgelig også bruge det som en støtte til dit eget projekt.

Øreakupunktur til appetitregulering kan naturligvis også hjælpe hvis du har behov for at øge din vægt. Det er et problem som der er meget lidt fokus på, fordi det hele drukner i slankekure. Men regulering af appetit kan også være en hjælp til hvis din vægt er for lav.

Det er individuelt hvor mange behandlinger der skal  til og det er ikke til at sige på forhånd hvor mange behandlinger netop du skal have.

De permanente nåle sidder i det ene øre i 1-2 uger og falder selv ud. Hvis der stadigvæk sider nåle som ikke selv er faldet ud efter 2 uger skal de tages fysisk ud.

Ind imellem falder nålene ud efter få dage, det er helt i orden og et tegn på at din krop har fået nok lige nu, virkningen holder ikke op sådan bum! Tænk på at når folk kommer til akupunkturbehandling med nåle hvor de ligger ½ time med nålene i går der 1 uge før de får behandling igen.  

 

Luk menu